середа, 25 жовтня 2017 р.

Development of pupil’s communicative skills

      19 жовтня на базі базі Косівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з класами поглибленого вивчення англійської мови відбувся вже другий воркшоп для вчителів англійської мови Косівського району.
     Це був не просто теоретичний підхід до вивчення іноземної мови, а мотиваційне, практичне заняття, спрямоване на оволодіння англійською за допомогою ігор, пісень, скоромовок та пазлів.
Наші волонтери, які працюють на базі Хімчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів (Kaitlyn Klein) та Рожнівського НВК «Гуцульщина» (Maritza De La Peña), а також запрошена ними волонтер з Снятина Julia Amanda Martin ділилися власними методиками та підходами до вивчення англійської мови іноземцями. 
        Якщо впроваджувати отримані знання на уроках англійської мови, я впевнена, можна не
лише досягти значних успіхів, але й перетворити рутинний навчальний процес у цікаву та захоплюючу командну гру, квест або вікторину.
    Ми щиро вдячні нашим волонтерам за невичерпний ентузіазм та прагнення залучити якомога більше учнів до вивчення англійської мови, за повсякденне надихання наших школярів на позитивні зміни.
       I am sure, our further cooperation will be even more fruitful and resultful both in terms of spoken English and grammar implementation. I expect our joint efforts will turn into a great desire of Ukrainian children to master English in the best possible way. Good luck all of us!

Ольга Ткачук,
вчитель англійської мови 
Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Немає коментарів:

Дописати коментар