четвер, 13 жовтня 2016 р.

Підготовку до ЗНО розпочато


          13 жовтня 2016 р. на базі Косівського районного центру дитячої творчості, під керівництвом методиста методичного кабінету, Світлани Цикаляк,  відбувся постійно діючий семінар вчителів іноземних мов, які працюють в 10-11 класах з теми «Teaching towards exam success: vocabulary development and writing an informal letter».
          Головною метою даного семінару було ознайомлення вчителів з новими методиками розвитку в учнів лексичних навичок та вироблення умінь для написання особистого листа. 
Присутні мали змогу переглянути 2 вебінари від «Macmillan Education», яке є одним із провідних світових видавництв літератури та інших матеріалів для навчання англійській мові та співпрацює з учителями, студентами, навчальними закладами, освітніми організаціями та Міністерством освіти і науки України. Вони були присвячені детальному аналізу результатів ЗНО з англійської мови 2016 року та основних помилок, які допустили випускники під час здачі тестування. Також вчителі дізналися про особливості проведення ЗНО з іноземних мов в 2017 році та ознайомилися з методичними рекомендаціями щодо розвитку лексичних навичок та основних вимог до написання неофіційних листів як частини тесту ЗНО.
          В ході засідання було обговорено підготовку до І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з іноземних мов. 
          Підсумками постійно діючого семінару стало напрацювання методичних рекомендацій. 
                                                                                 






2 коментарі: