пʼятниця, 21 жовтня 2016 р.

Вебінари від PEARSON & Dinternal

У жовтні 2016 року Міжнародний освітньо-методичний центр PEARSON&Dinternal  розпочинає серію інтерактивних вебінарів з сучасних підходів і методик навчання англійської мови у середній школі: “30 minutes with PEARSON&Dinternal («30 хвилин з Пірсон та Дінтернал») .
Вебінари проводять досвідчені методисти PEARSON&Dinternal (Україна, Велика Британія). Участь у вебінарах безкоштовна, кожен учитель отримує сертифікат на підтвердження участі у заході. Робоча мова: англійська. Кожна тема проводиться двічі, аби учасники могли обрати  оптимальну для себе дату.
Вебінари від  PEARSON&Dinternal  мають суто практичне спрямування та будуть корисними та цікавими як для молодих, так і для досвідчених педагогів.

Програма вебінарів  від  PEARSON&Dinternal  на І семестр 2016-2017 року:

18 та 27 жовтня
2016 року

початок о 16.00
6 етапів роботи з лексикою: від презентації до активної продукції.
Методи запам’ятовування нових лексичних одиниць, які забезпечують не лише рецептивне розпізнавання, але й впевнене користування новими словами та виразами.
08 та 24 листопада
2016 року

початок о 16.00
Алгоритм правильної організації повторення та активізації вивченого матеріалу.
Організація ефективної системи узагальнення вивченого матеріалу та контролю набутих знань під час підготовки до ЗНО.
06  та 15 грудня
2016 року

початок о 16.00
Досконалий урок читання.
Ефективне навчання учнів середніх та старших класів різним режимам читання з метою забезпечення послідовного переходу  від навчального до комунікативного читання.




Реєстрація  на вебінари:elt.dinternal.com.ua/webinar

2 коментарі: