четвер, 24 листопада 2016 р.

Відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

    19 листопада 2016 року на базі Косівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. Участь в ньому взяли 87 учнів 8-11 класів ЗНЗ району.


 За результатами перевірки робіт кваліфікованим журі з числа вчителів англійської мови Косівського району виведено 39 призових та переможних місць серед учнів 8-11 класів:
     - 4 учасники стали переможцями;
     - 10 учасників посіли ІІ місце;
     - 25 учасників – ІІІ місце.
      Виконання олімпіадних завдань потребувало не тільки досконалого володіння програмовим матеріалом підручника, а й практичного опанування учнями мовленнєвих умінь на рівні, достатньому для здійснення іншомовного спілкування чотирма видами мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, говоріння та письма в типових ситуаціях.
     У ході виконання завдань школярі мали продемонструвати також уміння правильно аргументувати та логічно структурувати свої думки, вживати якомога більше тематично релевантних лексичних одиниць.
      Результати аналізу виконання учнями тестів з аудіювання у 8 та 11 класах, свідчать про те, що більшість учнів загальноосвітніх навчальних закладів вміють сприймати мовлення іншої особи на слух та розуміють зміст почутого тексту. А от навички аудіювання в учнів 9,10 класів розвинені слабо.
      При виконанні завдань із читання багато учнів показало середній результат, що пов’язано з недостатнім розвитком навичок розуміння та інтерпретації інформації.
      Аналіз творчих письмових робіт та усного мовлення показав, що більшість учнів використовує заздалегідь вивчені теми для виконання творчих завдань. Рівень власного спонтанного висловлювання думок є відносно високим у 40% учасників. Інші учні переважно використовують прості речення.
      Найкращі результати показали учні Соколівської ЗОШ І-ІІ ступенів (директор Андріюк В.П.), Косівського НВК «Загальноосвітньої школи І ступеня-гімназії-інтернату» (директор Барчук В.П.), Рожнівського НВК «Гуцульщина» (директор Радиш О.Ю.), Кобаківської (директор Шутка А.В.), Косівської № 1 (директор Грималюк Г.М.), Косівської № 2 (директор Гостюк В.А.), Кутської (директор Юсипчук Л.П.), Старокутської (директор Осьманович Н.В.), Хімчинської (директор Розвадовська В.М.) та Яблунівської (директор Клим’юк М.М.) ЗОШ І-ІІІ ступенів.
      В цілому всі учасники олімпіади справилися із запропонованими завданнями, що є свідченням систематичної роботи над покращенням рівня їхніх знань та навичок вчителями.

Завдання ІІ туру

Підсумковий протокол 8 клас
Підсумковий протокол 9 клас
Підсумковий протокол 10 клас
Підсумковий протокол 11 клас

2 коментарі:

  1. Ого, дуже хороші результати показали дітки! Так тримати! Успіху учасникам ІІІ етапу від Косівщини!

    ВідповістиВидалити
  2. Окремі учні вже вкотре довели, що вони систематично працюють над удосконаленням своїх знань. Молодці!

    ВідповістиВидалити