четвер, 16 березня 2017 р.

Районне методичне об’єднання вчителів іноземної мови

      16 березня 2017 року на базі Косівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням англійської мови відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів  іноземної мови з теми «Науково-методичний супровід викладання іноземних мов в ЗНЗ району».



     Світлана Цикаляк, методист методичного кабінету ознайомила вчителів з методичними рекомендаціями щодо проведення ДПА/ЗНО з іноземних мов в 2016/2017 навчальному році, приділивши особливу увагу нормативно-правовим актам, які регламентують проведення державної підсумкової атестації в поточному році. Основний акцент було зроблено на розгляд  орієнтовних вимог до змісту атестаційних завдань для учнів 9-х класів, а також на характеристику та типи завдань сертифікаційної роботи з іноземних мов і схему нарахування балів для учнів 11-х класів.
     В ході засідання було обговорено підсумки ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з іноземних мов та результати участі ЗНЗ району в проектах ‘Go Camps 2017’ та ‘eTwinning Plus.’
     Приємним моментом стала новина про те, що три школи району (Косівський НВК «Загальноосвітня школа І ступеня гімназія-інтернат», Яблунівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Яворівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) стали переможцями в проекті  ‘Go Camps 2017’ та вже в червні місяці в них гостюватиме волонтер, який протягом трьох тижнів проводитиме літній табір для учнів цих шкіл.
     А учні Старокутської ЗОШ І-ІІІ ступенів на чолі з вчителем англійської мови Надією Головчук, стали переможцями лютого в рубриці «Проект місяця» та «Школа-лідер за кількістю проектів»,  в рамках участі в навчальній програмі Європейської Комісії  ‘eTwinning Plus.’
     Досвідом роботи в міжатестаційний період поділилися вчителі, які атестуються (вища категорія, педагогічні звання): Федорів Я.М. (Косівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2), Клим’юк О.Я. (Стопчатівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Гурей М. В. (Малорожинський НВК), Захарук О.Д. (Уторопське НВО), Ткачук О.П. (Яблунівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Сайнюк Г.П. (Рибненська ЗОШ І-ІІ ст.), Семин О.Т. (Текучанська ЗОШ І-ІІ ст.).








     Педагоги  ознайомили всіх присутніх з науково-методичними проблемами над якими працюють, запропонували різні методи роботи для використання на уроках та проаналізували результати їх застосування. Кожен з них поділився досвідом роботи та власними здобутками на педагогічнй ниві.
     Підсумками наради стало напрацювання рекомендацій для подальшого використання в роботі.
https://drive.google.com/open?id=0Byn_6PGeYo0DRTZhUmNQQXlYQUU

Немає коментарів:

Дописати коментар