субота, 18 березня 2017 р.

АНОНС: БЕЗКОШТОВНИЙ “ІНТЕРНЕТ-МАРАФОН” ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

28 та 29 березня Видавнича Група “Основа” організовує безкоштовний всеукраїнський “Інтернет-марафон” для працівників освіти.
Такий захід проводиться вже кілька років поспіль, аби досвідчені вчителі, автори видавництв, редактори та авторитетні фахівці могли ділитися своїм досвідом, доробками та ідеями, обговорювати актуальні теми та розповідати про цікаві освітні ініціативи.

Цього року до “Інтернет-марафону” долучиться й громадська ініціатива GoGlobal із проектом пришкільних мовних таборів GoCamp, яка поділиться своїм досвідом у вихованні нового всебічно розвиненого та освіченого покоління свідомих громадян України, здатних до навчання впродовж життя і готових до викликів 21-го століття.
Заповнена анкета на участь у програмі відкриває доступ до 15-годинної інформації від спікерів, кожен із яких спеціаліст у своєму напрямі, а також до обговорення важливих питань зі своїми колегами.
Спікери:
  • Mareike Hachemer, член журі Global Teacher Prize 2017, фіналіст Global Teacher Prize 2015, делегат UNESCO на Forum on Global Citizenship Education, Тренер (Council of Europe, Pestalozzi Programme), посол найбільшого уроку в світі, спікер TEDx.
  • Теплов Сергій, презентація можливостей програми eTwinning Plus для українських вчителів.
  • Любов Залюбовська, GoCamp: Як підготувати підлітків до життя в 21-му столітті.
  • Елькін Олександр, EdCamp Ukraine – від мрії до спільноти.
  • Дрогаєв Станіслав, як розпалити дитячу допитливість. Досвід Навчальних Просторів, що самоорганізуються.
Вебінари минулих років показали, що цільова аудиторія, як правило, дуже широка та різнобічна, але всіх учасників об’єднує бажання розвиватися і самовдосконалюватися.

Немає коментарів:

Дописати коментар