пʼятниця, 31 березня 2017 р.

Відбувся зліт обдарованої молоді

 
      31 березня 2017 року на базі Рожнівського навчально-виховного комплексу «Гуцульщина» імені Федора Погребенника відбувся зліт обдарованої молоді Косівщини, участь в якому взяв 31 молодий науковець району. Секцію «Мовознавство (англійська мова)» представляли: Данилюк Еліна (Косівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1), Загурська Аліна (Рожнівський НВК), Кульчак Ірина (Косівський НВК гімназія-інтернат), Куриляк Тетяна (Хімчинська ЗОШ І-ІІІ ступенів).

     Початком зльоту стало привітання, організоване адміністрацією Рожнівського НВК, під час якого юні таланти школи, побажали успішного захисту наукових робіт усім конкурсантам. Також всіх присутніх привітала завідувач районного методичного кабінету Оксана Лесевич, яка подякувала науковим керівникам школярів та самим учням за їх відвагу взяти участь у конкурсі.
     Після урочистого відкриття методист методичного кабінету Ігор Дійчук оголосив склад журі для кожної з секцій та ознайомив присутніх з порядком роботи. Дізнавшись про тих, хто буде оцінювати їх роботи, учасники зльоту попрямували до аудиторій, де проходив захист досліджень.
     Робота у секції розпочалася з привітання голови журі – методиста методичного кабінету Світлани Цикаляк. Кожному учасникові було надано можливість охарактеризувати свою роботу, закцентувати увагу на основних моментах дослідження та поділитися думками щодо обраної теми. 
     Члени журі оцінювали виступ учнів за критеріями, вказаними у Положенні про проведення районного зльоту обдарованої учнівської молоді, а саме: відповідність змісту і форми поданих матеріалів вимогам до творчих робіт, значимість та повнота розкриття обраної теми, практичне застосування роботи, актуальність та новизна, якість презентації творчої роботи (вміння чітко назвати тему, мету, предмет і значення дослідження).
     Після презентації робіт всіх учасників, журі секції колегіально визначало переможця та призерів. Ними стали:
     1-е місце – Куриляк Тетяна, учениця 11 класу Хімчинської ЗОШ І-ІІІ ст.

     Призери:
     2-е місце – Кульчак Ірина, учениця 10 класу Косівського НВК гімназія-інтернат;


  3-є місце – Загурська Аліна, учениця 9 класу Рожнівського НВК «Гуцульщина»;


     3-є місце – Данилюк Еліна, учениця 10 класу Косівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.


     Вітаємо переможця та призерів зльоту! Бажаємо успіхів у навчанні та нових звершень! Також висловлюємо щиру вдячність членам фахового журі та адміністрації школи за теплий прийом та святковий настрій!




Немає коментарів:

Дописати коментар