четвер, 4 травня 2017 р.

Двомовний літній табір - 2017

     
04 травня 2017 р. на базі Косівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа першого ступеня-гімназія-інтернат"відбулося засідання творчої динамічної групи вчителів іноземних мов з теми «Організація та проведення літнього мовного табору».

     У ході роботи Світлана Цикаляк, методист методичного кабінету, розповіла присутнім про особливості проведення літніх мовних таборів на базі загільноосвітніх навчальних закладів Косівського району в червні 2017 року та описала ключові особливості проведення двомовного (англійська, німецька мови) табору на прикладі однієї зі шкіл району.

     Вчителі німецької мови Любов Бієвська та Ольга Захарук та вчителі англійської мови Ольга Волинюк та Ірина Крисяк запропонували багато цікавих ідей для використання під час проведення літнього табору. Вони розробили чіткий план табору, його мету та завдання. Кожен з учасників творчої групи взяв на себе зобов'язання щодо розробки різноманітних завдань, які будуть сформовані в єдине ціле на наступному засіданні.

     Підсумками роботи стало напрацювання рекомендацій.

Немає коментарів:

Дописати коментар